Új hozzászólás Aktív témák

  • fauv

    őstag

    válasz kozsy18 #23034 üzenetére

    Szia !

    1 napja vagyok tulajdonosa egy 65FX7596-os TV-nek.

    Első benyomásaim a következőek:

    Külső megjelenés szempontjából szerintem szép TV. Üzembe helyezés után az első dolgom volt, hogy megnézzek rajta youtube-n egy 4k videót. Háát apám , tátottam a számat, valami gyönyörű volt a kép.
    Tisztába voltam azzal, hogy ez nem egy 800 ezres OLED, vagy egy 700 ezres QLED, sajnos 65-ösbe ennél nem lehet olcsóbban TV-t venni, de amit ez a TV a maga 330 ezres áráért nyújt, messze megéri az árát.
    Persze a fő hangsúly ugye a rendes kábel TV adásokon van. Meglepődve tapasztaltam, hogy a HD adásokat 1080i-re feljavítja és bizony igencsak szép képe van.
    Most délután letöltöttem az Avatart 1080p bluray minőségben és 4k médialejátszóval megnéztem. Döbbenetesen szép volt.

    A saját vlc lejátszója is működik, dee nem az igazi. Még ismerkedem vele, van bőven mit nyomkodni rajta.

    Ha felrakja az ember élénkre a kép beállítást, ritka szép a képe, de gy idő után bizony már vissza kell venni, mert már szinte bántóan éles.

    Szóval , én kellemesen csalódtam benne, egy 55-ös Panasonic 4k Tv-t váltott / DX 600E / mert a nappali mérete indokolttá tette a ngyobb tv-t.

    így első blikkre nem bántam meg. Hozzá teszem, hogy ha nem kellett volna 65-ös tv, akkor 55-ös B7-es OLED-et vagy 55-ös Q8-at vettem volna, de mivel csak ennyit tudtam rááldozni, ezért a pénzért ez a TV nagyon korrekt.

    Hiába magyarázza több órán keresztül a méhecske a légynek, hogy a méz sokkal finomabb, mint a szar, ezt a légy képtelen megérteni.

Új hozzászólás Aktív témák