Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    Sziasztok!

    4K HDR játékra és 4k HDR tartalom fogyasztásra szeretnék 55ös LED TV-t venni. Jelenleg 2 modellt szemeltem ki, az egyik Sony 55XF90 széria a másik pedig a Samsung 55Q7FN. A tesztek és összehasonlítások alapján nem tudom eldönteni melyik modellre lenne szükségem. Filmek terén eléggé casual user vagyok, jelenleg egy Samu ES6100-am van, viszont szeretnék egy HDR-re már valóban képes TV-t vásárolni. Játék szempontjából a samu tűnik jobban a freesync miatt, de a kérdés az, hogy ez mennyire működik jól. A sony mellett a jobb minőségű kép és alacsonyabb ár szól. Jelenleg a sonyt 375ért láttam emagon, a samut pedig 420ért.
    Ezek idei modellek, szerintetek várható még árcsökkenés év vége fele, vagy amit most ez emagon látok az már egy csökkentett ár?
    Karácsony/Januárig tudnék várni a vásárlással, a kérdés, hogy érdemes e. Ahogy látom a sony tavalyi modellje is pont 370 körül van, tehát feltételezem mindenkori árcsökkenés nem lesz, maximum egy black friday/ karácsonyi akció/ egyéb akciós napok jöhetnek szóba.

    Előre is köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák