Új hozzászólás Aktív témák

  • ragingspears

    tag

    Sziasztok,

    Új TV-t szeretnék vásárolni, 55" méretben, 4K UHD LED-re gondoltam. Úgy látom, 150e-180e Ft között a legnagyobb márkák nagyjából hasonló szolgáltatásokat adnak.

    Ami nekem külön fontos lenne, egy olyan TV, amelyik jobb minőségű beépített médialejátszóval rendelkezik. Van még egy régen vásárolt, de kitűnően működő AC Ryan PlayON HD2 médialejátszóm, amit filmek lejátszására ezután is használnék egy új TV-vel, de ha lekörözi egy beépített TV-s lejátszó, akkor nem gond nyugdíjba küldeni se az AC Ryan-t :-)
    Amit ez a lejátszó nem tud, hogy van egy winchester tele videóklipekkel (különböző formátumok: vob, avi, mp4, mov, m2ts, mkv zömében) egy db mappába téve, és ezeket keveréssel (véletlenszerű sorrendben) lejátszani.
    Szóval egy olyan TV-re lenne szükségem, aminek a beépített médialejátszója ismeri a legtöbb videó (és hang) formátumot-kodeket, és van benne shuffle funkció is :-)

    Tévézés + médialejátszás mellett, lehet beszereznék mellé idővel egy PS4-et is. Ha ezek alapján van konkrét típus ötletetek, megköszönném.

    Google a barátom, de ha esetleg van tudomásotok olyan oldalról, ahol van most díjmentes ("0% THM") részletfizetéses lehetőség, szintén megköszönöm, ha jelzitek.

    Válaszotokat előre is köszi, üdv,

    Péter

Új hozzászólás Aktív témák