Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Edgar2621 #33173 üzenetére

    Én a helyedben, ha már hitelre akarod venni, akkor néznék egy felsőbb kategóriás QLED készüléket, mondjuk egy 65"-os Samsung QE65Q8FN-t. Ahogy olvastam az egyik fentebbi hozzászólásodban, egy XBOX konzolt is rá akartok kötni, vagyis játékra is lesz használva.

    Márpedig ha ez a helyzet, szerintem semmiképp se vegyél OLED-et, bármennyivel szebb is a képe és bármennyire is az most a csúcs, mert ha egyszer véletlenül több órát töltötök el előtte játékkal, könnyen beéghet és akkor annyi neki. Itt van róla egy videó:

    QLED vs OLED: The 12-Hour Image Retention Test

    Persze ez extrém eset, ahol 12 órát játszottak rajtuk egyfolytában, viszont hidd el, hogy én sem vagyok egy nagy kocka, de ha kijön egy jobb játék, ami érdekel is, könnyen ott lehet előtte ragadni és akkor nem veszed észre, hogy repül az idő. Jobb félni, mint megijedni. :)

    A Q8-as Samsungnak már elég szép a képe, a 65-ös méret pedig szerintem eléggé nagy ahhoz, hogy akár 3-4 méterről is tudd nézni. Ha pedig kicsinek látod, akkor nincs mese, ha nem akarsz érte 700K-t kiadni, akkor elégedj meg egy nagyobb méretű "normál" LCD TV-vel, 75" felett sem kerül félmilliónál sokkal többe.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák