Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    válasz milan26 #54084 üzenetére

    Nem sértésként, de ez számomra kicsit kelet-európai mentalitás. Bár nyugatabbra sincs kolbászból a kerítés, mégis ott kevésbé érdekli az embereket a streaming szolgáltatók árai, megfizetik őket, ha akarják, az már részletkérdés, hogy melyiket. A másik része a dolognak, hogy akinél nem adott a technikai háttér, vagy csak kevés a tárhelye, nem akar majd torrenttel szórakozni, inkább előfizet valamire.

    Nyilvávaló, hogy nem a magyar ember pénztárcájához van viszonyítva a világ streaming szolgáltatók árképzése, hogy nagyjából a világon semmi sem.Ez ellen lehet harcolni, de felesleges, nem fog változni semmi sem. A Netflix azért képezhet és emelhet is árat kedvére, de akár az HBO is, mert saját gyártású tartalmat adnak, nem is keveset, amit utána előszeretettel néznek az emberek, leginkább sorozat formájában.

    Ha úgy vesszük, hazánkban is elindult ez az "őrület", lásd RTL Most, fizess elő aztán nézheted a "csoda" sorozatok következő részeit már 1 héttel a tv premier előtt... Sajnos vagy sem, efelé megy a világ, hozzá kell szokni, megpróbálni alkalmazkodni. Ez nem menti fel a torrent létjogosultságát, de a legitimitását sem tartja fent. Szegény kislánynak az apukája letöltheti a gyereknek a jégvarázst, de azt sem biztos, hogy amennyiben tényleg szegény, van egy olyan pc je, tv je, netje, torrent fiókja, hogy ezt megtehesse. Akkor már ennyi erővel, aki sokat tv-zik, kéri a t-home előfizetés mellé a moziklubbot, ott is folyamatosan bővül a kínálat, és bár közel sem azonos egy netflixel, a semminél több. :)

Új hozzászólás Aktív témák