Új hozzászólás Aktív témák

  • pecccccccca

    senior tag

    Üdv mindenkinek.

    1. Tévére szánt összeg, forintban? 160-180 ezer
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Tévézés, ritkán filmek és még ritkábban játék.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 2-2,5 méterről nézném kb és 50-55-65” körülire gondoltam.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Többnyire este tévézek. Ha napközben akkor le tudom sötétíteni a szobát.
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből vagy enyhén oldalról. Szóval mindkettő.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Nem fontos különleges funkció. Mint tv jól üzemeljen.
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) Semmi különös. DP azért legyen rajta, meg a többi hagyományos sallang.
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Nem befolyásoló tényező, de talán biztosabbnak gondolom a két pontos talpat.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Ezt kérdezném is tőletek, hogy melyik a legfelhasználó barátabb rendszer? TV-t utoljára 20 éve vettem kb. Eddig a szgépes monitoromra volt kötve a UPC modem arról tévéztem, de most Digire váltunk és ott meg ugye kelleni fog a koax bemenet. Talán az LG ami közelebb áll hozzám, monitorjaim is mind azok voltak. TCL és a Philips tévéket kihagynám a szórás ól…
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Semmi
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új mindenképpen. Telekom felhozatalából kellene választanom olyan havi 7-9 ezer forintos törlesztőre venném. Most jár le a 2 éves szerződésem és mivel a 11 pro maxom amit 2 éve vettem annyira bevált, hogy nem cserélném, ezért most egy TV-t szeretnék bevállalni.

    Igazából, ha egy iránymutatást kapok az újabb technológiákból pl. Nanocell, ilyen cell olyan cell, CrystalHD vagy, hogy melyik jobb/rosszabb, tartósabb esetleg. Aztán akkor a Telekom készlete már nagyjából be is határolja, hogy melyiket vegyem.
    Köszönöm a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    Humorban nincs helye tréfának!

Új hozzászólás Aktív témák