Új hozzászólás Aktív témák

  • #50001664

    törölt tag

    Mégis elmentem ma a Médiába, hogy valami pontosabb fogalmam legyen, mert a végére már frusztrálóva vált az egyhetes távkeresés.
    Ami ott várt; az okádéknál, okádékabb képű tévék, hosszú sorokban. Esélytelen bármilyen megközelítőleges fogalmat is szerezni a kijelző mibenlétéről.
    A youtube-os összehasonlító videókban teljesen más kijelzőket láttam, mint személyesen az MM-ben.
    Persze az OLED szekció meg brutálszép, gyönyörű minden.
    Az eladók öten voltak a tv-részlegen, és amelyik kettővel beszéltem, kábé lesajnált, hogy 250k alatt keresek tévét, és csak szutyok van, a hang az esélytelen, hogy jó legyen, de ha meg akarom hallgatni, akkor na jóvan... nyögve-nyelve kerítettek egy távirányítót, aztán ki is röhögték a samu q60-at, meg a philips 8506-ot is, hogy mekkora dobozhang. Vegyek LG-t. Ez volt a lényeg...

    Inkább eljöttem, és átmentem az Euronics-ba, ahol egy kedves eladó, segítőkészen, és nem cinikus beszólásokkal navigált a tévék sora között.
    Ott már sokkal szebben állított kijelzőkkel találkoztam, márkafüggetlenül. Persze ott is az OLED vitt mindent látványban.
    Most az LG szponzorálhatja a Media Marktot, vagy miezkérem?

    A végeredmény egy Philips PUS8007-lett, mivel megtetszett anyunak az ambilight, és a telekomos 60k-s kedvezménnyel éltünk inkább, ha lett volna TLC725, vagy 635, akkor azt rendeltük volna, de sajnos már csak 43"-os volt.

    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, és örülök, hogy vagytok! <3

    Ja és persze, igazatok volt, muszáj lesz az a soundbar.
    Csak azért nem bíztam ebben elsőre, mert a 2017-es LG-nek, ami leváltásra kerül, annak tök jó hangja van, basszussal, meg minden, még a zenehallgatás is élvezetes, és azt gondoltam, hogy ti ilyen audiofil emberek lehettek, és azért mondjátok... :D
    De a sok tv hang-csekk után szembesültem vele, hogy nem az van, amit én naivan képzeltem - a készülékek fejlődtek a hangzás tekintetében is, hanem inkább az, hogy még szarabbak, hogy gyarapítsuk a GDP-t, végtelen növekedés, óje...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák