Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz maxatesz #7993 üzenetére

    Merem remélni, hogy nem az lcd jelenti a jövőt. :N

    A képszerkesztést, játékot ne keverjük a tv elsődleges funkciói közé, természetesen ilyen felhasználásra sokszor jól jön egy nagyobb felbontás, hiszen kvázi monitorként használod a tv-t.

    Veszek most egy full hd tv-t, aminek megfelelő minőségű képe van, és hiába jön az uhd tartalom, nem fogok beleülni a készülékbe és nem lesz jobb a szemem az idő előrehaladtával. Én a jó képminőségre sóvárgok, nem a marketing által sulykolt számokra. Persze mindenki azt vesz, amit szeretne, nincs általános igazság, de az, hogy leáldozott a full hd-nek és csak a 4K a jó, mert az egyértelműen, minden helyzetben, már a felbontás nagysága miatt jobb, az nem igaz.

    Annak idején is mesterségesen volt felfújva a full hd, ahhoz is tartalom és megfelelő méretű kép és megfelelő nézési távolság kell, valamint akkor se jelentett mindenképpen jobb képminőséget. Halkan jegyzem meg, a nagy jövőbetekintés közben, hogy a rossz régi plazma technológia utolsó darabjait, mondjuk egy Panasonic VT60-as tv-t odatenném sok uhd lcd mellé. Felbontás ide, vagy oda. :)

Új hozzászólás Aktív témák