Új hozzászólás Aktív témák

  • vottokar

    senior tag

    Sajnos egy villámcsapás miatt az örök vadászmezőkre távozott hőn szeretett Philips 65PUS8536-os TV-nk. Nagyon megszerettük az elmúlt fél év alatt, az igényeinket kielégítette. Helyette kellene valami hasonló.
    Néztem az utódmodellt 65PUS8507-et (ami ugye most már szintén kifutó) de úgy 40K-val drágább, mint amiért tavaly a 8536-ot vettük és nem látok annyi fejlődést, ami ezt indokolja. (De cáfoljatok meg) Valamint az e*ag-nál találtam csak épeszű áron, de onnan elég rossz "értékeléseket" találok a TV-s vásárlások során. (Törött, sérült, alapból sz*r) Vettem már tőlük több minden kisebb dolgot, ott nem volt gondom.
    Nem ragaszkodom a Philipshez (ambi és a android bejött), de kölkeim sokat használják egy SeriesS-hez nappal is. És nekünk a philips féle IPS is bejött este is. (Látni, hogy nem vagyunk vér fanatikus 4K film nézők)
    Nézegettem a Hisense 65U7HQ-t de ahogy nézem az adatai jók. (QLED, FALD, 120Hz, MVA), de ódzkodok a Vidaa-tól (VLC nuku és nas-ról nézzük a filmeket) és mind ha mozgásmegjelenítési gondokról is lett volna szó anno a Hisenseknél.
    A TLC 65C7xx túl van a lélektani határon, amit hajlandó vagyok érte fizetni, a C6xx és P6xx-ről meg nem igazán tudok semmit. És lehet, hogy nem jogosan, de tartok tőle, hogy lebutított RAM-processzor párossal nekem már túl dadogós lenne. (Lányom alap 40S5xxx-je nekem fájdalmasan lassú, és a fiam 43PUS7906-ja is jóval lomhább, mint az elhalálozott 8536-os Philipsünk.
    Van még valami más alternatíva, vagy elsiklottam valami felett?

    "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Új hozzászólás Aktív témák