Új hozzászólás Aktív témák

  • Avermedia_hu

    senior tag

    válasz Forza_JUVE #9523 üzenetére

    Szia. Nem az én válaszom lesz a legkimerítőbb, de talán illeszkedik majd a többi válaszhoz.
    Először is az csak technikai kérdés már, hogy PCI, PCIe vagy USB csatlakozású a tunered. Esetben ezen szerintem lépjünk túl, nincs jelentősége.

    Amiket néztél USB tunereket, pl. az Asus, bár nem látszik a képen, de van antenna bemenete. Hagyományos. Analóg TV-t vagy sugárzott digitális TV-t (mindigtv.hu) tudnak fogni általában.

    A Te problémád kétfelé választanám:
    - egyrészt lehetséges, hogy RCA-n átdobd a videojelet. és van többféle tuner, aminek van kompozit (RCA) bemenete. pl. tőlünk: H830 Avermedia
    A képeken jól látszik, hogyan lehet összekötni a SetTopBoxoddal. (STB a továbbiakban)
    De ha a célod a felvétel, használhatsz capture eszközöket is: SD minőségben ilyet: Avermedia Ezmaker7 vagy HD minőségben ilyet: Avermedia C874 Darkcrystal Capture Box Ez a második eszköz időzíthető is, felveszi este magától a barátok köztöt.:)
    De, hogy tiszta legyen, miért írtam Capture termékeket: mert a tunered már adott az STB-ben. Egészen pontosan Satelite tunered van. Nem kell tunerben gondolkodnod.

    - és a másik megoldása a problémádnak:
    Amennyiben a szolgáltatód engedi (sajnos ritka), Satelite tunert raksz a számítógépedhez is. Ez a tuner kódkártya olvasós, pl. a UPC hajlandó rá, hogy csak kódkártyát adjon, ha kéred. Tehát független, vezérelhető, felvehető, visszatekerhető TV tunered lehet: R889 Avermedia Satellite TV

    Biztos nem válaszoltam minden kérdésedre, de remélem hasznos voltam.

    Üdv: Attila @ www.proav.hu

Új hozzászólás Aktív témák