Új hozzászólás Aktív témák

  • CalibRasta

    tag

    válasz phoenix1989 #106136 üzenetére

    Most egy videó kari sem éri meg vétel szempontból :Y
    A Samsung már bejelentett egy chip készítést ami állítólag elfogadható áron nyújt, kimondottan bányászatra szánt chipet(kártyát), ami megjelenése nagy valószínűséggel elindítja a bányász lufit....legalább is reméljük. Ha nem akkor kicsit mérséklődhetnek az árak, de mostanság venni nagyon ráfizetés.
    A WOT-hoz túl nagy kari nem kell, feleslegesnek tartom 100eFt kiadást egy olyan játékért amire a jelenlegi 960-as kártyádnak is el kéne vinnie simán. Lehet beállítási problémák is lehetnek.
    De ha nagyon javítani akarsz akkor még egy pici pénzért szerzett Gtx770 is hozhat boldogságot. Egy Gtx970 maga mennyország, de sajna mostani árfolyamokon majd hogy az új 1060 ára körül látok garis példányokat...és őszintén szólva nem is adnék használt kártyáért ilyen sok pénzt, de ez mindenkinél egyén függő. Ha nem találsz olcsón, vagy a pénz nem számít akkor már Gtx1060 vegyél és 6Gb verzióval. Később az piacképesebb is lenne és takarékosabb. Ha pedig az se számít akkor 980 a befutó.

    Rengeteg pénzt kiadni azért hogy egy lépéssel feljebb kerüljünk azon a mozgólépcsőn ami mindig lefele visz az értelmetlen, és mire átgondolod a történteket, már megint ugyan ott állsz mint mikor elindultál

Új hozzászólás Aktív témák