Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    gejala: akkor most nézd meg miről fogok váltani :) Nem azt mondtam, hogy mindig a legújabb játékokat és max grafikán akarok játszani. A második (gyengébbik) gép még pont elvitt ~30 fps-el egy Mad Max-et. Nálam ekkora kompromisszum belefér. S mostanság, hogy 144, meg efölötti frekikkel dobálóznak monitorgyártók, meg 4K-val, erősen kétlem, hogy a fHD @ 60fps egy bármennyire is megerőltető feltétel lenne. Jó, a 60fps-ből le tudok adni, ezt felső korlátnak írtam inkább (értsd: ennyit tud a monitor, nekem nem kell több). Nem dől össze a világ, ha ez lemegy 40-re :) Az évekkel meg kb hasamra ütöttem, most ez a vga is benne van már 8 éve... és már akkor sem volt a legizmosabb amikor vettem (rákerestem, 2011-ben, 28k volt újonnan). +Ott van még a milliónyi szűrő, élsimítás, árnyék, részletek stb, szóval szerintem a legtöbb játék azért elég jól skálázható.

    Lorden: Köszi!

    jokeph: Köszi! Nem mostanság vennék, mert még elszórakozunk ezzel, csak szeretek néha képbe kerülni (ez szerintem jól tükrözi az elvárásokat).

    BerserkGuts: Én ezt már akkor tudtam amikor vettem :) Az alap cél az volt, hogy a LoL és Warframe menjen (mert a párom ezekkel játszik), ezek mennek is ilyen 50-70fps körül. Igazából nem is annyira abba a gépbe kell a VGA, hanem a másikban (enyémben) fogyott el erősen. Nekem teljesen jó deal volt, hogy ősszel nem kellett VGA-ra is költeni, és mégis játszhatók az említett játékok, ezt meg kb. tudtam videók / tesztek alapján.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák