Új hozzászólás Aktív témák

  • pecccccccca

    senior tag

    válasz shteer #151089 üzenetére

    Nem csak neked címezve!

    -Természetesen nem a teljes bedőlést várom. Nem várok én semmit a bitcointól. Én a józan észt várom vissza az emberekbe. Mert jelenleg az anyagi javak hajszolása miatt teljesen tönkremennek az emberi kapcsolatok. Remélem ráébrednek az emberek, hogy nem vezet sehova ez az őrület. Ja, de. Sokkal hamarabb felélünk mindent amit a föld ad nekünk.

    Amúgy azok akik pörgetik el az áramot, hozzátesznek az erőforrások gyors elhasználásához egy lapáttal, ők gondolom egyedülálló, nem családos emberek és nem is terveznek semmilyen leszármazottat maguk után hisz egy szülő sem akarna egy leharcolt, kizsigerelt, felélt világba gyereket szülni, hisz a szülő a legjobbat akarja a gyerekének…. Ugye?
    Bár manapság bányászni sem kell ahhoz, hogy valaki ne vállaljon gyereket. Csak ki kell nézni a “haladó” nyugat felé. A saját népüket irtják ki, helyezik előtérbe idegen rasszok, népek érdekeit a sajátjaik előtt… Ebbe a világba gyereket szülni csak a legelszántabbak teszik.
    Örülök, hogy Magyar lehetek ebben a beteg világban. És hálát adok az istennek, hogy megtaláltam a boldogulásomat. Jelenleg Magyarország egy oázis a sivár és erkölcsileg kiégett európában….
    Bocsánat az elmélkedésért. Kijött belőlem.

    koko52: Azért, mert te így bányászol (ami dícséretes), szerintem ne gondold, hogy ez természetes. Rengetegen le sem xarják, hogy mit tesznek tönkre vagy élnek fel a céljaik érdekében.

    [ Szerkesztve ]

    Humorban nincs helye tréfának!

Új hozzászólás Aktív témák