Új hozzászólás Aktív témák

  • Buci21

    addikt

    válasz laychi #44336 üzenetére

    260X, 7790-esem van, ugyan az a GPU, és szereti ha simizik a pociját, 1200 fölé tuningolható, nagyon korrekt kis kártya :R A 750-nél erősebb, az inkább fogyasztásában kiemelkedő csak, de amíg nem egy kis HTPC házba akarod beszuszakolni, addig nem látom értelmét.

    (#44339) laychi :
    A Mantle direkt hozzáférést ad a hardverhez a játékfejlesztőnek, a jövőben még szép trükkök érkezhetnek rá, jelen pillanatban nem sokat nyom a latba. A Shadowplay asszem egy dedikált hardveregység a zöldeknél, ami videofelvételnél kódol, így nem terheli a CPU-t feleslegesen, rögzítés közben nem romlik nagyon a teljesítmény. Ha nem rögzítesz megrögzötten videót, semmi szükséged rá szvsz. :R A CUDA pedig egy párhuzamos számítási platform, régóta CUDA magokkal dolgozik minden nVidia GPU, és azért lett ilyen népszerű az elnevezés, mert sok kép- és videószerkesztő programhoz írtak CUDA felületen bedolgozó modulokat, amik gyorsították a munkát. Az Open CL korában már nem kínál semmi utánozhatatlant. Játékra meg pláne tökmindegy.

    Szvsz: 260X 1GB használtan 30 alatt (én 26-ért vettem pl), vagy picit rááldozol, és egy R9 270 amellé a proci mellé jó társ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák