Új hozzászólás Aktív témák

  • Tirexi

    addikt

    válasz regener #46591 üzenetére

    Tudom, hogy lehet vele mikrofont felvenni csak az az egy bökkenője van, hogy nem külön hangsávba rögzít hanem egybe. Az utólagos renderelésnél meg ez miatt nem tudom külön külön szabályozni a videó és a mikrofon hangját. Action!-be lehet így felvenni.

    PlayClaw 5 is meg van pont tegnap próbáltam ki. Ha MP4-be rögzítek az NVIDIA Encoder-el akkor a Premiere Pro-ban bugos lesz a felvett videó. (lassított felvétel lesz belőle a programban) Nem tudom miért, de sajna így kezelni az MP4 fájlt a PP. (sima lejátszásnál VLC-vel persze tökéletes a felvett videó)

    Az MKV-be rögzített fájlt meg nem kezelni a PP szal nem is tudom vele megnyitni.

    Igen kell az újra átkonvertálás mert bele kell tenni a logo-t meg az intro-t meg az esetleges feliratokat és a többi sallangot. :)

    A másik amiért nem használom a PlayClaw-t az az, hogy ilyen képernyő villódzásokat rakott a felvett videóba. Legalább is a régebbi verzió. Mondhatni Steam-en kidobtam érte egy csomó pénzt és nem is használom.

    Amúgy meg van egy ilyenem szal nem para a videó felvétel se konzolról se PC-ről: [link]

    (#46590) bandi0000:
    Az meg drága és annyival nem jobb a 780-nál, hogy megérje cserélnem.

    (#46589) Speed(R):
    Ez még oké lenne ha hetente egy videót raknék fel. De van olyan, hogy 10 videót is csinálok egy nap. Az már nem jó móka ha ezeknek a hangsávjukat mindig igazítgatni kell. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák