Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Piftuka #70667 üzenetére

    1. Azért javasolt tuningolni a procit, mert alapon már egy értelmes VGA kihasználásához (főleg a jelenlegi felbontásodon) kevés, az említett órajelen viszont már hozza egy Sandy i5 tempóját, ami mellé már oda lehet tenni az említett R9-270et. Jellemzően a 760ak viszik a 4GHzet, de ha addig nem is bántanád, told fel 166ra a BCLKt, azzal is megvan a 3.5GHz+Turbo, ami 4GHzig szalad csökkenő magszámmal, így a "jól" megírt játékok (SC2/WoT pl.) is megkapják, amit IPC szinten szeretnek.

    2. Single Rail, egyben hagyott 12Vos ág, hogy ne legyen probléma. Persze nem rossz a tápod és egy R9-270et (150W) simán ráköthetsz valószínűleg, de hatásfokban vannak már sokkal jobbak manapság. De ha nem akarsz költeni ilyen téren, belefér.

    4. Persze. 4GB ma játékos szemmel kb. semmire sem elég, és bár egy SSD segít a swapolás témában, nem arra való, hogy RAMként funkcionáljon, nem is tesz jót a sok írás ilyen téren (vinyó jobban bírja, de ugye az se állapot, hogy állandóan daráljon). Szóval szánd rá azt a kis valutát és bővíts RAMot. Mitöbb, adok tippet is: a procidnak köszönhetően használhatsz ECC modulokat is, amik olcsók. Eladod a meglévőket, minimális difivel megvan a 2x4GB.

    Javaslom nézz szét aprón, ha értelmes karit akarsz, mert újonnan tényleg a 750TI a teteje a kínálatnak 40 körül, egy nyamvadt 270 (alias 7870 DC) is majd 50k..katasztrófa a királyi valutánk fizetőértéke..találsz bőven garis megoldásokat. Ha kizárt, akkor valóban a 750TI a vége..260X nem ajánlott, R7-265 (alias 7850) meg szintén felette van..szóval ja.

    Pharosz7
    Ezek közül a Phantom a leghalkabb, de ha van helyed, Giga WF3 <105ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák