Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz SchumiBácsi #41603 üzenetére

    Én csak azt tudom, hogy mióta ismerősöknek is azt javaslom vinyó ügyben, hogy ne postáztassák, azóta kevesebb a garis gond.

    Tesóm gépében mai napig megy egy anno asztalról leesett vinyó is, köszöni szépen, működik 4 éve hibátlanul, de ez ritkábbik verzió, nem erre lettek tervezve. :N

    Csak nézz körül a fórumon, sokan még a teljes formázást is le akarják spórolni, mer kérdezik, hogy elég-e gyorsformázás? Akkor a teljes format + Sentinel írásos felületteszt + minimum 1x teleírást szerinted ki végzi el 1-2 fanatikon kívül? :)
    Pedig nem vesz az ember 2 naponta vinyót és ha nem filmet tárol rajta akkor érdemes megtenni azt a pár kattintást, utána elszottyog magában éjszaka.
    Pedig tényleg a nagy része már itt kihullana.

    Múltkor kaptam egy sráctól riportot, miután mondtam neki hogy nézzük meg Sentinellel. Pár ezer szektorhiba, de a lényeg, hogy több mint 1000 napot ment úgy a vinyó, hogy ekkor hallott smart-ról, HDS-ről először. Most akit ennyire nem érdekel, az valóban nem fog ilyeneken agyalni, hogy "jajj, mi történhez szállítás közben, stb"

    Azzal is tisztában vagyok, hogy az árak miatt a tényleges minőség ellenőrzést a gyártók és szállítók ránk bízzák. Ahol én szoktam vásárolni, nekik tudtommal a nagyker és saját autójuk szállít, nem külsős futár.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák