Új hozzászólás Aktív témák

  • zeusz55

    senior tag

    Sziasztok!

    Noh beszámolnék kicsit a blackemről! Mert ugye volt belőle vita hogy parkol nem parkol, hangos, nem hangos. A modell egy 750 es BPKX 2,5"ös black. Parkolásról, gyárilag 8 mp ra volt állítva, ezt gyorsan át is állítottam először 2,5 majd 5 percre. Ennek következtében az SSDs rendszeremet haza is vágtam az IDE / AHCI váltogatásával (lentebb olvasható), de ez az én hülyeségem nem a blacké! Mindegy SSD gyorsan felpakoltam a rendszert ahogy azt kell! Valamint egy kedves fórumtárs tanácsára lefuttattam a következőket. Parkolás állítás után

    1, win7 alatt lemezkezelés (diskmgmt.msc) inicializálás, 1 nagy partíció létrehozása, teljes formázás
    2, HD Sentinel információk fül "részletes ön-teszt"
    3, HD Sentinel "lemez" menü "Felület teszt" ->"lemez felületének újrainicializálása"
    ez egy RAW formázatlan lemezt hagy maga után
    4, win7 alatt lemezkezelés (diskmgmt.msc), partíció törlése, majd partíció létrehozása az igényelt felosztásban, gyorsformázás. És viszonylag hamar is végzett vele olyan 6-8 óra alatt.

    Szerencsére hibát sehol sem talált. Mértem sebességtesztet, alul látható. A hangjáról annyit hogy ha parkol akkor tény és való hogy nagyot csattan. Nem úgy mint a kis blue-m ami csak szusszan egyet, csak ő a lemezeket is megállítja és olyan mint egy DVD olvasó, ilyet ennél nem tapasztaltam. Jah és a hangja. Asztali pcbe van benne, a nálam is megtalálható HDD SSD műanyag keretben, és gyakorlatilag nincs hangja. Se tesztnél, se formázásnál, se másolásnál. (a régi 250es samumat egy egybe copyztam hang nélkül, míg a kis samu meg recsegett). Szóval így 2 nap távlatában ajánlom mindenkinek és az én BLACKEM HALK! :) Persze ez lehet csak a beépítésnek köszönhető. Hőfok 35 ön stagnált másolás és teszt alatt amúgy 30-35 között volt, 18-20 fokos szobában. Nincs a vinyónál külön hűtés, csak jól szellőzik a ház. Szóval ennyit a blackemről! :) Köszönöm az eddigi segítségeiteket!

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

Új hozzászólás Aktív témák