Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz davidd196 #18368 üzenetére

    Az Y tengellyel ugyanez :) Nem futott párhuzamosan. Aztán túl feszesre voltak húzva a görgők, e miatt mindkét tengely akadozott itt-ott kicsit. Ezt megoldottam, de a mai napig nem tudom hogyan is kellene szakszerűen ezeket a görgőket megfeszíteni, pedig mindent is elolvastam/megnéztem, illetve kérdeztem itt is :) Addig tekergettem őket, hogy most jó lett, de a kérdés azért nyitott, mert fogalma sincs, hogy hogy érdemes ezt csinálni, pláne az Y tengely esetén, ahol van 8db görgő, és egymást húzzák el, ha az ember rosszul csinálja.

    Ezen kívül a Z tengelyen volt egy kis wobbling, pedig kinyomtattam a merevítéseket, valamint az 1.1.5-ös boardot is megkapta a gép. Végül kiderült, hogy ez is akad, csak nehéz kézzel érzékelni mert máshogy/nehezebben mozog. Fellazítottam minden csavart, átmozgattam, visszahúztam, kapott egy kis kenést a két szélső tartórúd, és most minden oké.

    A bed szintezését meg nem is számolom, az mindegyik Endernél szívás, szerintem ennek a közepén is van egy gödör, de együtt élek vele :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák