Új hozzászólás Aktív témák

  • compi.hu

    senior tag

    válasz DeniL #3692 üzenetére

    Üveglap leszedés, konyhában csap alatt mosogatószerrel elmosás TISZTA szivaccsal vagy akár kézzel. Az a mosogatószivacs amivel már bármi zsírossal érintkezett, NEM TISZTA.

    SokSokSokSok vízzel leöblítés, innentől felülethez kézzel nem érés.

    Vadi új mosogatószivacs kibontás, csap alatt tiszta vízel bejáratás. Innentől ez a szivacs az üveg áttörlésére való, másra NEM HASZNÁLÁS.

    Nyomtatóra üveglap felrakás, nedves szivaccsal ALAPOSAN áttörlés majd IMREGNÁLATLAN papírtörlővel szárazra nyalás - nem finomkodás, emberesen odanyomás. Minden esetben amikor gyanús, hogy az üveg szennyezett, ismétlés. Szivacsot minden használat előtt csap alatt vízzel nem spórólva kiöblítés.

    Ha ezután sincs tapadás, akkor nincs szintben az asztal bizonyos pontokon vagy nincs elég közel. Ha az anyád életére esküvés, hogy szintben van és elég közel, akkor anya temetés, szóval ilyesmire inkább nem esküdözés.

    Ha már két hete szopás és mégsincs tapadás, akkor aliexpressz és bltouch (klón) vásárlás, installálás, firmware konfigurálás és G29 majd M500 után prolog g-code-ból utolsó G28 után M420S1 nem kifelejtés, örülés.

    Egyszerű, nem? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák