Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz fabula #38503 üzenetére

    Így van, még itt nyugatisztánban is erősen nézegetek, nemhogy vállalkozás, de hogy egyáltalán hozza vissza az árát témában. Nemrég voltam autószerelőnél kuncsaftként: két opció van: vagy saját magad r=1 userként levadászod az alkatrészt, vagy ő rendel 3x annyiért a gyártótól. Mivel az emberek nagyobbik fele errefelé lízingel, akkor a lízing része gyártói vonal fog menni a kedves user meg a havi részletekben perkálja a vagon pénzt.
    A vadászó-halászó, kicsit hozzáértő user meg 1% eséllyel fog nyomtatós kiscéget keresni, talál bontóban, vagy utángyártós kereskedőnél.

    A kolléga által bemutatott múzeumi példa jó, ahhoz viszont nagyon komoly kapcsolatok kellenek. Itt ("nyugatisztán") annyi könnyítés van, hogy azok a szép csinosított elefánik és pár egyéb műtárgy méret+megmunkálásfüggően esetleg elkelnének privát vevőkörben. De kétlem, hogy egész UK-ben évi 20-30darabnál többet el lehetne adni.

    "otthoni használatra" azt látom a nyomtatóban, hogy csillió apró vackot meg lehet javítani, ideális méretűt-formájút csinálni ahelett, hogy pl 5 óra dobozvadászat után feladjam és beérjem a 2x akkora, idióta formájúval amit ráadásul 3hét múlva hoz a kínai posta. Ez reálisan nekem meg fog érni szumma 4-500€/£ környékét, de többet nem. Cserébe igények azért vannak, mert pl biciklis ilyen-olyan tartót nem PLA-ból szeretnék csinálni: a következő pár hét dolga, hogy az álmokat-igényeket párosítom a lehetőségekkel, ha van megoldása az egyenletnek, mehet a rendelés :))

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák