Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Reggie0 #39122 üzenetére

    Köszi!
    Ez is egy jó ötlet. Engem nem is annyira a hang zavar, így a megnézett videó annyira nem is releváns számomra. Elsősorban a rezgést szeretném csillapítani, hogy minél kevésbé mennyen át más felületre.
    A Bambu esetén az a gond, hogy ott nem hiszem, hogy van mit kiönteni. És nem is szívesen öntögetném. Azt másképp kellene megoldani.

    Illetve felmerült egy olyan ötlet, hogy valamilyen kisebb asztalra/szekrényre kerülne, ami alapterületben akkora, mint a nyomtató, alul polcokkal a filamenteknek. Felülre nincs tervezve semmi. Szóval olyan 70-100 cm magasságig gondolkodom. Ezzel helytakarékosabb és mobilabb lenne. Viszont a kisebb mérete miatt talán nem lenne annyira stabil sem.
    Mi lenne a javaslat, milyen ilyen jellegű asztalt, szekrényt kellene néznem?
    Az is megfordult a fejemben, hogy ebben az esetben is a nyomtató alá betonlap és a bútor alsó polcára is egy. Vagy, ha egyedül van a nyomtató, akkor annyira nem is kellene vele foglalkoznom, amíg szépek a nyomatok? Jelenleg az a gondom, hogy semmit nem merek a Bambu mellett üzemeltetni a mozgások miatt. Egy fél konyhasztalnyi helyet meg nem szeretnék elpazarolni.

Új hozzászólás Aktív témák