Új hozzászólás Aktív témák

  • gyantaszuz

    tag

    válasz laskr99 #43278 üzenetére

    Na hát 2-3 nap használat után bizonyos sebességnél elég komoly hangja lett az MK4-nek. Annyira, hogy support lett belőle. Elsőre jobb oldali Z rodra gyanakszanak, mert annak is van egy elég jó kis hangja homingnál Z irányban, jövő héten postázzák a cserét aztán meglátjuk. Mondjuk a toolhead egyik csapágyának is brutál játéka van, de azt mondták egyelőre a Z threaded rodot kellene cserélni. Gondoltam, hogy megcserélem a Y carriage egyik csapágyával, de így is 2 napig bontottam a supporttal. :D
    Nyilván végigvittek az alap maintenance-en (zsírozás, csavarok meghúzása/lazítása, stb), amit amúgy magamtól is megcsináltam, de sajnos semmi sem segített.

    Sokan panaszkodnak a hangjára a redditen/prusa fórumon, de azt írják normális, csak a felület miatt van. Nos a support azt mondja semmiképp sem. Főleg, hogy ilyen a hangja csempén, padlón, konyhapulton, stb.

    A minőségen egyébként nem látszik. Viszont megkértek, hogy ne használjam a nyomtatót míg nem jön meg az új alkatrész, illetve belengették, hogy vissza kellene küldenem egyben, ha nem oldódik meg. Szóval tényleg nem normális bármiféle rezonancia ennél a típusnál. Kicsit zavar, hogy egy ilyen géppel is annyit kell szívni, mint a 100k-s kategóriával, de legalább a support segítőkész és nem ghostol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák