Új hozzászólás Aktív témák

  • blountex

    senior tag

    válasz izisz #4620 üzenetére

    Pont akartam is rákérdezni, hogy ha már Neked is van akkor kented-e vagy sem.
    Nagyon remélem hogy szorulás van. Az X tengelyen lévő motornál először csak leszereltem a fogaskereket, majd lazára hagyva a szíjat kezdtem huzigálni és akkor ott egész jól érezhető volt az akadás. Egy bizonyos ideig ment, majd akadt és mindig ugyan ott. Majd bejelöltem a motor tengelyén hol húzzam meg a pulleyt visszaraktam és feszítettem a szíjon, de ilyenkor már nem érezni ha akad... viszont feltűnt ahogy húzom a motortól ellentétes irányban úgy nem volt gond a szíjjal, de amint a motorfelé kezdtem húzni a szíjat ott az alsó része olyan mintha beakadva indulna el, és ez csak az első pici tekeréskor történt. Mégegyszer meghúztam mind a két felén a szíjat és most már a motor felőli oldal is szinte simának tűnik. Tesztelni azonban még sajnos nem volt időm rá, majd holnap, remélem tényleg csak ez volt a gond.
    Az Y része szerintem rendben van, gyakorlatilag a bedet ha meghúzom félkézzel elmozdul az egész plexi állvány :D Valamennyire próbáltam azt is jól beállítani a pulleyt is állítgattam úgy kb. síkba legyen.

    Itt 32pnél a bal oldalon van az a fehér kerek amibe megy az x motor bele. Na ott régebbi vázakon nincs teljesen kitöltve, hanem úgy háromnegyedig mint itt is, így pl a fogaskereket könnyű állítani, de az enyém teljesen ki van töltve és rohadt szopás hogy minden egyes szarnál lekell csavarozni az egészet meg vissza, tiszta élmény....

Új hozzászólás Aktív témák