Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Dark Archon #5474 üzenetére

    Hát, ha neked ez az alkatrész kell nyomtatva, akkor nem az FDM a te jó barátod.
    Nem fogsz találni olyan anyagot, ami ilyen kis méretben, birni fogja minden iranybol a terhelést. Egyedul csak akkor működhet, ha több darabra szét van szedve a nyomtatandó tárgy, és összecsúsztatva van összerakva, úgy, hogy az adott részek a megfelelő szál, és rétegirányban legyenek, hogy bírja a terhelést.

    Esetleg még SLS nyomtatással, PA12-ből, működhet, de annak igen borsos lesz az ára.

    Más: 3D hubsról nyomtattatott közületek valaki? Egy német cégtől rendeltem, a 3d Hubs állítja ki a számlát, de a cég tölti ki adatokkal. Hol tudom megadni a számlázási címet? Sajnos más a szállítási, és számlázási cím, a pakkot már feladta, UPS trackere szépen követi, de eddig semmilyen módon nem értem el.
    [link]

    Kiváncsi vagyok, mert 2 darabot, egy egyenként negyed kilós nyomatból ~150e ft-ért nyomtat SLS-sel fekete HP PA12 Nylonbol, és ez alatta van a kínai áraknak is. Egyszerűen FDM-mel nem tudtam olyan minőséget előállítani, ami a szemnek is szép, és ne kelljen 3-4 órát elvernem a support eltávolításával, utómunkával, ráadásul, ha FDM-mel nyomtatom, egy tekercs kevés a kettőre a support miatt, és a mérete miatt mindig feljön valahol egy picit, Buildtak ide vagy oda.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák