Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz Bozek #14645 üzenetére

    Nem a szidásról van szó, hanem a tényekről és a hosszú évek tapasztalatáról.

    1. A hivatalos kiírás szerint, magyarországon kültéri, tetőantennás vételre lett a rendszer tervezve. Ezt kérte a magyar kormány a pályázóktól. Akiknek van beltéri vétele, annak csakis szerencsével.
    2. Ezek tudatában egy szakmailag is releváns szerelő nem adhat tippet egy gagyi és 99%-ban drága szobai csicsás valamire tippet.
    3. Így távolról, mindenféle helyi terepviszonyok hiányában sem szoktam adni 100%-os típust.

    Ezt azt ipart több mint 18 éve űzöm. Amikor elmegyek egy helyszínre, amiről előzetesen tájékozódtam de azért már ismerem a környékemet 30Km-es körzetben.
    Ilyenkor az autóban legalább 3 különböző teljesítményű, típusú antenna és miegymás van. A kisebbel kezdem, műszerrel ránézve megállapítható, hogy elegendő e a tartalék, avagy sem.

    Ez így működik, mert így korrekt, így helyes.

    Amiket belinkelek, meg még páran, az csak egy tipp. Ezért szoktam legalább 3-at belinkelni és nem egy antennára leadni a voksomat, mert ha nem válik be, akkor jöhet a hőbölgés, mert éppen a Forma-1 alatt akadozik a vétel.

    Gondolom te mint egyszerű halandó vettél egy antennát, bevált és erre alapozod a megállapításodat. Ez nem korrekt másokkal szemben, szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák