Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz brazos #19807 üzenetére

    Ennek közel nulla az esélye. A ci+ 1.4 is már 6 éves, az 1.3 pedig 9 éves. Ha ennél régebbi tévéje van valakinek, akkor hamarabb lesz baja a hevc támogatással, mint a modul kompatibilitással. Főleg, hogy kb minden más szolgáltatásnál már évek óta ci+ a követelmény. Ráadásul most elvileg vadi új tévéről van szó.

    A lényeg, hogy nem fog a régi kártya és a helyette kapott prime box egyszerre működni, mert csak egy készülékre van előfizetése. Ha kapott boxot, akkor letiltják a régi kártyát (az is lehet majd vissza kell küldeni azt). Ha meg a régi kártyát akarja megtartani, akkor a prime boxot kell visszaküldenie.
    Ha a régi tévén és az új tévén is nézni akarja, akkor kérhet második eszközre is hozzáférést, amit vagy társkártyával vagy másik prime boxszal lehet. De az ügyfélszolgálattal kellene egyezkednie.

    A tévében pedig nincs "mindig tv dekóder", hanem gondolom itt a hevc/h265 dekódolás és dvbt-2 támogatásra gondolt. A tévéhez akkor is kell ca modul. Azt pedig, hogy a régi kártyát tartja-e meg a box helyett vagy új kártyát kér pluszban az ügyfélszolgálattal kell egyeztetnie. Azt is hogy melyik kártyához milyen ca modul kell.

Új hozzászólás Aktív témák