Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsitrash

    tag

    válasz Solad #40444 üzenetére

    mi oda járunk, hogy:
    gyerekkel vadaspark, otthon észrevettük, kullancsot fogott. nájsz...
    avas vk, van ugyebár egy kék ház, amiben nincs ügyelet. szemben, új egészségközpont: semmi... :)
    jótanács: vigyük le a kórházba, ott van ügyi. lementünk. 15 perc alatt megtaláltuk az ügyeletet, természetesen táblával sehol sincs jelölve (minek azt, még csak 2012 volt), nincs egy térkép (aki nem jár rendszeresen oda...), illetve járda sincs mindenhol. menekülési útvonalról még nem hallottak. az egy szál gyalogos bejáraton megnézném, ahogy szép rendezetten hagyja el a tömeg a területet, ha van valami... mindegy.
    ügyelet (természetesen közel a bejárathoz... hát persze :) ) : ők gyerekkel nem foglalkoznak. mondom akkor irja be az én tajom, soha senki nem tudja meg... :)
    nem, vigyem a szt péteribe, ott van gyerekosztály. gondoltam nyasgem. látszott rajta, hogy álmából keltettük fel, s megértem hogy ilyenkor nincs az ember szellemileg topon, s nem kiván lealacsonyodni ilyen piszricsáré melóhoz.
    Ebben csak az a gáz, hogy ha valami komoly baja van a gyereknek, akkor ott vérzik el, mire kiérünk a szentpéteribe...
    végül nyéken az ügyeletes kiszedte, na Ő jó fej volt, legalább köszönt meg ilyesmi, ahogy illik :)

    Az asszony szülésze kiirta időre, majd elment sielni 1 hétre. Utána sem láttuk. Természetesen ő meg egy fillért sem... A "helyettese" viszont szintén korrekt, udvarias, szóval embere válogatja. kérem kapcsolja ki

Új hozzászólás Aktív témák