Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    válasz scapegt #48115 üzenetére

    Nekem ugyan nem 710 hanem 520 van, igaz más az oprendszerem mint neked, de ha jól emlékszem 1 órámba telt még átraktam a telefonszámokat. Nem mernék rá megesküdni, de nekem a google fiókommal szinkronizálta, miután megadtam a gmail-es emailcímemet. Szépen a leveleimet is megkapom azóta a telefonra is. A telefonszámok mentésénél pedig megkérdezi, hogy milyen fiókba mentem el... felajánlja a hotmail-est is, de mindig a google-t választom. (nicns hotmail-os emailcímem)

    Ne ítéld el a rendszert. Nekem tökéletesen működik, igaz szokatlan volt az android után, de villámgyorsan megszoktam. A géppel összekötve áttölti a képeket, minden nagyon jól működik. Ja és persze nincs az mint az androidnál, hogy várni kell, vagy akadozik valami.... Biztos nem vennék már androidos telót. Nagyon jó extra az ingyenes hangos navigáció, ami offline módban is működik!

    Nem tudom, a tiédben van-e, de a többek által írt "Adatátvitel" menüpont az első a menüpontok között, aminek segítségével is mindent át tudsz ültetni a régi telefonodról az újba.

Új hozzászólás Aktív témák