Új hozzászólás Aktív témák

  • x360elite

    őstag

    válasz gyimger #2924 üzenetére

    "Szerintem türelmetlen akkor lennék, ha azt mondanám, hogy megvettem az Ultimate Extreme Digital Deluxe Edition 2000-et és mégsem kaptam meg Liu Kang csatos övét" Nem, ez nem türelmetlenség lenne, hanem jogos felháborodás. Hiszen fizettél és mégsem kaptad meg, amit akartál.

    A legtöbb MK játékosnak (köztük nekem is) az 1v1 játékmenettel van gondja, hiszen egy frankó kis verekedős sorozatból sikerült egy "(M)enekülő (K)ombat-ot csinálni. A kripta, illetve a hozzátartozó farmolás és további megoldások nagyon is jók lettek. Nem mellesleg, ha te csak consumable és társait találtál a ládákban, akkor lehettél vagy 5 percet a kriptában. Első napomon a kriptában 45 percet szaladgáltam és találtam vagy 3-4 kosztümöt, rengeteg fegyvert, krypt item-et és kinyitottam majdnem az összes helyszínt.

    Azt se felejtsük el, hogy nem csak Shang Tsung tróntermének kinyitásához kell a kivégzéseket (nem csak kivégzések, de ugyanannyi brutality is kell) megcsinálni, az egyes karakterek fejének elhelyezése után az adott emberkéhez jó sok cuccot is kapsz pluszban a fej előtti láda kinyitásával. Ráadásul nem csak emiatt csinál kivégzést az ember egy 1v1 verekedős játékban, hanem pusztán azért, mert lehetőség van rá. Nem is tudnék olyan meccset mondani, amelyik végén ne csináltam volna valamit (fatality, brutality, friendship). Kb. észre se vettem és megvolt minden karakterhez a szükséges 25db + 25db. Nem úgy kell erre tekinteni, hogy kötelező, illetve ehhez, meg ahhoz kell, hanem úgy, hogy csinálhatod, ha akarod, egyszer csak meglesz, ennyi. <--Ennek a hozzáállásnak a hiánya számomra továbbra is a türelmetlenségre utal, de ez pusztán magánvélemény.

    A soul farmolás pedig a legegyszerűbb. Rögtön a kripta elején, ahol elvileg a kalapácsot is felvetted van pár titkos láda, amihez Kenshi szemkötője kell, de gondolom ez neked nincs meg... Nem nehéz megszerezni. Shang Tsung tróntermét leszámítva, pillanatok alatt kinyitható, megszerezhető minden. Lényeg, hogy az első nyitás után ezekben a ládákban szinte mindig augment lesz, ezekkel az augmentekkel felszerelheted a fegyvereket, kalapokat, stb... és a harcok végén extra dolgokat adnak, pl. minden aranyból soult csinálnak. Ha ez nem lenne elég, ott van még Reptile követése a kriptában, ha megtalálod és lecsapod, azonnal kapsz 200 soult. Csak ugye ezek a játék előrehaladtával oldhatók fel és nem azonnal, csettintésre állnak a rendelkezésedre, pont úgy, ahogy más (összes létező) videójáték esetében történne/történik.

    Összegezve: azért leszólni egy játékot, mert sok tartalom és hosszú játékidő van benne nem csak értelmetlen, de hülyeség is. Az a 250-szer ugyanaz, pedig csak 25-ször ugyanaz, minden karakternek más a kivégzése.

    Abban osztom a véleményed, hogy jó lenne egy MK Trilogy remake, sőt, egy MK Trilogy remake + Shaolin Monks ötvzete még nagyobbat szólna. Nekem az MK11 kripta pont azért jött be, mert a hangulata egy az egyben olyan, mint a Mortal Kombat Conquest filmben Zhu-Zin város.

    U.I.: Mondhatni, minden tekintetben végigvittem a játékot. Egy-két cucc hiányzik csak, de azok soha nem lesznek meg, mert online kellene játszani hozzá, de az MK11 játékmenete siralmasan rossz. Kb. olyan, mint az Injustice 2, viszont ami jó abban a játékban, az nem feltétlen illik bele a Mortal-ba. A lényeg ebből, hogy nem töltötte ki az életemet a játék, ráadásul alig játszottam mások ellen és mégis minden tekintetben végigvittem.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Új hozzászólás Aktív témák