Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bwoay #10032 üzenetére

    Ne haragudj, de ez most kicsit szőrszálhasogatás. :) De a kedvedért: kritérium, hogy az alapcsomag része legyen hálózati töltő is, hogy ne csak USB-ről legyen módom tölteni. :P

    Az akku kérdése egyszerű: ha elhasználódik a régi, magam is be tudjak hozzá szerezni újat és én is ki tudjam cserélni (ne kelljen szervizbe stb. vinni emiatt).

    celf: közben nézelődtem magam is, ha tudnék szerezni, egy PalmOne Lifedrive PDA pl. többé-kevésbé megfelelő volna. De valamiről mindig le kell mondanom, kompromisszumot kell kötnöm - a linkelt iAudio X5L pl. jó volna, csak vagy nem lehet kapni, vagy olyan áron, amit jelenleg kicsit sokallok érte.

    Nézegettem pl. egy Iriver PMP-120-at az aprók között, viszonylag jó áron megkaphatnám, de a lossless-formátumok lejátszásáról lemondhatnék, utánaolvasva az akkuideje nem valami fényes... bár modding-hajlamomat kielégítené a merevlemez cseréje CF-re vagy SSD-re. :D (idővel, ha hozzám nő, ezt a beruházást úgy gondolom, érdemes meglépni egy merevlemezes lejátszónál)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák