Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz EmThor #10491 üzenetére

    :))

    én olvastam az update-et is PSC-n, mondjuk nem véletlenül, mert nálam most aktualitása is van a dolognak: ha minden jól megy, akkor sikerül az iPod Touchomat elboltolni egy 1050-re.

    NC: számomra a cx55 is kellően jól zár, de itt meg kell említenem, hogy én bringával közlekedek, ott nagyon jól jön annyi külső zaj, amennyit a cx átenged. Persze mx szériás Sennheiserről átállva anno azt hittem, hogy a külvilág zaját ilyen mértékben kizárva sosem fogok eljutni a munkahelyemre, mert simán betekerek az első kamion alá. Most valami hasonlót érzek az Atrio M-el kapcsolatban, amit megint csak pontinak köszönhetek (igazából tök sokkal tartozom ennek az embernek... mármint a pénzen kívül, bari! :B), nem is mertem még kipróbálni utcán, még a porszívó hangját is kizárja 90%-ban...

    Az X szériát ott szúrta el nálam a Sony, hogy a youtube kliens meg a böngésző mellé még egy e-mail kliens is bőven elfért volna. Nyilván nem tudnak versenyezni az Apple store sw kínálatával, de ha már belekerült a wi-fi, akkor azt szeretné az ember minél inkább kihasználni. Nálam az iPod Touch (miután lejátszóként a kezelhetetlensége miatt totál elbukott) ébresztőóraként meg levelező kliensként működik: egy pillanat alatt rá tudok nézni az összes e-mail fiókra. Persze ezt bármelyik komolyabb telefon is tudja, viszont aki olyat használ, annak úgy egészében felesleges a lejátszóban a wi-fi.

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák