Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    Megjött ma a Sansa-m. Elmondom kis idő utáni tapasztalataimat.

    1. Nagyon vicces a magyar fordítás sok helyen. :) Egy tesztben azt olvastam, hogy a "formátum" szó jelent mást mint amit valójában tesz (formatálás), de itt van több dolog is ami más lenne.

    2. Kijelzője még legalacsonyabb fényerőnél is baromi fényes. Bár lehet hogy ez csak azért tűnik fel nekem mert az elődnek (Canyon MPOLEDE) már szinte semmiféle fényereje sincsen. :( Jó érzés végre látni is mi van a kijelzőn, nem pedig csak a kezemmel kupolát formálva éppen látni.

    3. EQ elsőre nagyon szegényesnek tűnik, aztán, hogy állítgattam(csak finoman) valahogymég mindig nem sikerült belőni. Eddig csak Flac-okkal próbáltam ki, ebben a magas és mély hangok is picit kevesek, ám mikor fejjebb állítottam meg már majdnem soknak tűnt. Jelenleg egy egy rublikával van a magas és mély hang is fejjebb állítva. Érdekes dolog, hogy nem az EQ állítása közben hallom milyen lesz a hangszín, hanem ha visszalépek a menübe.

    4. A hangerővel nem vagyok per pillanat kibékülve. A Canyon-om jobban meghajtotta a Sennheiseremet. Ezt a lejátszót is kénytelen leszek maximum hangerőn hallgatni hogy az utcán halljam normálisan, meg amúgy is. :(

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák