Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    hát a samsung p3 is jó vétel lehetne ha lennének dedikált gombjai (mindenfélék), de amúgy sem től kapós a cucc, alig kapni azt is pár helyen. meg kicsit már azt is drágának érzem.

    viszont a samsungnak ugye vannak androidos telójai, nem is rosszak, talán végre csinálnak egy igazán zenei, netes PMP-t. továbbra sem értem amőgy, hogy pont a samsung mi a francnak TFT-t rakott a PMP lejátszóiba eddig. nah de mindegy.

    potenciál most a samsung illetve a sony kezében van.

    meg a HTC kütyük is jók, és a kicsikhez (HTC) képest tényleg drágának hat a cowon j3.
    viszont a HTCknél mindig felületesen olvasni csak a hangminőségről, egy zenei szakportál sem foglalkozik velük kimondottan. az meg, hogy pár srácnak bejön, meg hogy a ph-n meg vannak elégedve az "audio"-val, hát az kevés, és totál laikus, semmitmondó vélemény.
    én is szépen tolom a rappet néha...

    a cowon felülete, meg maga a lejátszó viszont frankó, többféle profi UCI, élmény a készüléket kézbe vennie, használni, a készülék bár em a leggyorsabb, de ki van dolgozva minden. minden pixel ott van ahol lennie kell, a funkciók alapból is bőven kielégitóek.

    ezeket ilyen szép tálalásban és dedikált gombokkal egy mai modern netes teló sem tudja nyújtani. akkuidő meg azért nagyon szép ahhoz képest, hogy milyen vékeonyka a kütyü.
    de drága még az tuti.

    csak nem tudom mire várjak. viszont az talán már tény, hogy 2011-ben egy ilyen PMPvel ami nem netezős, hanem szimpla akármi, már nem lehet sok embert megfogni. váltani kell, lépni kell. kiváncsi lennék a cowon terveire, mert már biztos vannak...

    ui: én még maradok a cowon j3-nál, a megvásárlásával viszont még várok egy kicsit.

    a sansa clipet néha tök körülményes használni (szám böngészés), meg milyen már hogy hálózatról nem tölthetem mert ugye nem adtak töltőt,,,?! meg belepürgetni is türelemjáték. pláne egy nagy mixbe...

Új hozzászólás Aktív témák