Új hozzászólás Aktív témák

  • renato

    aktív tag

    szólni jöttem emberek. vala mondom. :DDD

    telóm egy kicsit durva buli után sérülgetett pár helyen, (azt inkább ne tudjátok meg mi okból/célból :O ;] ) de persze még működik, csak gondoltam szétnézek miújság teló ügyben, azt tudtam hogya HTC okos és szép dolgokat csinálgat, nah de akkor rátaláltam a samsung S8500 Wave-re. és nyert is rögtön. kiütéssel.

    előnyeit nem sorolnám annyi van... elvileg akár 35 órát is lehetne zenélni vele, szóval ideális az is, ahhoz képest milyen vas van benne, meg hogy mit tud, de szóval egyetlen hátránya az, hogy nincs számlépegetőgomb. kár érte, de ha nappali fényviszonyok közt nagyjából használható, elnézzük neki..

    nah mindegy, oda jutottam, hogy ezt fogom megvenni, nem a cowon j3-at.
    a cowon 60 ezer forint lett volna minimum - a legkisebb kiszerelésben -, ez viszont mindössze 95 ezer forint, a tudásuk pedig nagyon nincsenek egy szinten.

    hangminőség? oké. lehet a cowon szebben szól. de nem annyival. valamin az ABI-n ugye az év lejátszója lett a samsung p3, ha jól emlékszem, igy abban is biztos vagyok, hogy nem holni szar hangja van ennek a kütyünek sem.

    a cowon már elvesztett egy vásárlót, amibe ugye bár nem fog belehalni, de lépéshátrányba kerül a konkurenciával szemben, ezt ledolgozni pedig verejtékes és véres munka lesz. ha lehetséges egyátalán.

    és igen, nem nem fogok varálni, egyszerűen mindig a legjobbat akarom énis, és a jelenlegi telókat és pmp-ket is belevéve messze ár/teljesitmény bajnok ez a teló.

    ui: közben látom ti is pont megemlitettétek ezt a telefont. :) szerintem jó hogy belekezdtek egy saját "rendszerbe", minnél több a konkurencia annál jobb nekünk. a samsung ütős dolgokat csinál, tuti van tőke a fejlesztésekre meg minden. jó lesz ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák