Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz ponti_ak #11805 üzenetére

    ja, nekem meg van SanDisk Sansa Clipless+, bwoay limited edition.

    más: kaptam egy iPod minit (tudom, hogy lányoknak való), annyira nem is mini, mert a Classicnél kb fél cm-el vastagabb :D Viszont végre van egy olyan Apple lejátszóm, amin fut a RB, ezt a megérdemelten morbid kombinációt mindig is ki akartam próbálni, ráadásul stabil verzió van rá, amit RB utilityvel lehet felpattintani, igazán gonosz módon. Azt valahogy még mindig nem tudom elképzelni, hogy most akkor MSC módon fogok rá zenét másolni, pedig ez fog történni ;]

    nna, megvan, hát ez kurva jó muri, a kezemben egy használható iPod. Simán MSC, létrehoztam egy music könyvtárat (a többit le is törlöm a faszba), aztán szokás szerint a file menüpontból kitallózza az ember, és szól a repp. Inkredibül!

    Amúgy is keményen rockboxolok most, tegnap mindhárom Sansát (Clip, Clipless+, Fuze) megkínáltam új bootloaderrel és fw-el, ha már a srácok csak úgy fossák a buildeket. Mondjuk a SanDiskeknél még mindig manuálisan kell mókolni, de az sem egy nagy tudomány, sőt, élvezetesebb is, mint ez a foolproof installer.

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák