Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Sziasztok!

    Több, mint fél évvel ezelőtt már kerestem az (akkori) igényeimnek megfelelő mp3-lejátszót a topikban, azóta - sokban változott szempontoknak megfelelően - egy Cowon D2 2 GB (+ Sennheiser CX300) lett a befutó a közelmúltban. (Az igénylistából kihúztam a merevlemezt, az USB-host funkciót, de maradt a nagy - vagy bővíthető - háttértár, a lossless formátumok lejátszása és a jó hangminőség, a korrekt ID3-tag kezelés, ill. folder-browsing, a jó üzemidő és az egérmozira való képesség, amit ugyan még nem használtam és nem is nagyon fogok, de örülök neki, hogy van - így lett D2 a végén.)

    Ami számomra egyébként tök meglepő ebben a kütyüben, hogy a fórumot olvasgatva egy nagy batár lejátszóra számítottam, mindeközben rövidebb és kb. kétszerte szélesebb csak a Sansa C250-emnél. Szóval az ingeim zsebeiben bőven elfér. Hangjával én meg vagyok elégedve (tudom, hogy vannak jobbak is, olvastam eleget róla, én meg nem vagyok nagy audiofil és nem hallom meg igazán a 320kbps mp3 és a lossless közötti különbséget).

    Igazából csak annyi a "gondom" vele, hogy néha féltem magammal hurcolni nap mint nap (hiába hordozom farmeranyagból varrt zokniban, balesetek mindig becsúszhatnak) és kellene mellé még egy, kisebb és kevésbé félthető lejátszó. Megvan még a Sansa C250-em, de azzal annyi nyűgöm van, hogy nagyon bután kezeli az id3-tag-eket, folder-alapú lejátszást nem ismer, lossless formátumot nem ismer, nem okosítható RockBox-szal, ill. típushiba, hogy szeret elhalálozni a jack-kimenet.

    Ha már Cowon, nézelődtem és láttam használtan (de nem lehasználtan) 1 GB-os U3-at olcsón, de gondolkodom, hogy mennyire éri meg, hiszen a tárhely kicsi és nem bővíthető. Minden másban valószínűleg veri a C250-et. Szerintetek? :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák