Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsizusz

    csendes tag

    válasz <Adamsky> #1175 üzenetére

    fú longhorn. hát ez_meg_emaz-nak írtam egy egész hosszúra sikerült leírást. ha valakit komolyabban érdkel szívesen elküldöm.

    röviden annyit hogy sokkal jobb mint amit az ember várna. video-t igazábol kábellel vettek fel rá a tv-ből bemutatónak (viva, cn). ez csak azért nem volt igazán szerencsés, mert így kicsit elcsúszott a hang, meg a kép. szerintem ez egyébként normális ebben a kategóriában(nem tudja ugyan olyan gyorsan feldolgozni a hangot meg a képet).
    egyébként a képe gyönyörű éles és tiszta. lehet hogy nem írt hülyeséget az aki 30fps-t írt valahol. sajnos avi nem volt a memkarin. nekem meg miivel nincs így nem tudtam vinni.
    a zene is tisztán és szépen szólt, még a hozzá adott gagyi fülessel is. itt érkezünk el az egyik apró hibához. nem szabvány a jack, hanem mini. szóval átalakító kell ha fülest akarsz cserélni. a képnézegető funkció is jó. alap dolgok, de ugyanolyan jó képminőség mellett. méret ügyileg már tényleg el lehet kezdeni gondolkodni a filmnézésen. ebbe csak az általam legnagyobb hátránynak vélt aksi szól közbe. a kezelhetősége jó, bár kicsit kicsik a gombok. pár embernek ez is zavaró lehet. van benne custom eq is, bár csak 5 sávos.
    ennyi pénzért ha lenne benne 2gb mem, vagy lenne sd-m akkor vennék, és a aksi 2* ilyen sokáig bírná tuti megvenném, de így maradok az előző 3 lehetséges játékos mellett.


    iriver h10 drága meg úgy emlékszem, hogy 1 éve amikor próbáltam nem jött be annyira sem a fogása, sem a kezelése.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák