Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz themebuilder #11970 üzenetére

    Olyankor melyik állítás az igaz, ha a készülék a Extreme Digitalos garanciára 1 év gari van írva, de a dobozon már 2 év granacia? Gondolom ilyenkor automatikusan a 2év a domináns, csak azt is tudom hogy ilyenkor szeretnek belekötni a dolgokba. Annó mikor a Panasonic walkmanomat vettem, visszavittem mert hagos volt a motorja(bele hallatszódott a zenébe) aztán hőbörgött nekem a faszi, hogy hát ezek ilyenek ez nem gari téma. Aztán a fogyasztóvédelemmel való találkozni nem akarásos kör után kapott másik hasonló walkman érdekes módon már jó volt. :)

    NODE eltértem...

    A Sansa Fuze azért nem tetszik mert színes kijelzője van és túl sok benne a számomra felesleges funkció. EZ persze megint csakegyéni probléma, de én mondom egy mp3 lejátszó zenére legyen kihegyezve ne pedig szar videózásra, mert akkor egyik se lesz jó. Én ezzel így vagyok. Meg a Clip után nagy lenne a mérete. :)

    Ő, in ear fülesekről azért szoktam le mert eddig egyik se adott szép mélyeket amit szerettem volna hallani. Bátyám pedzette meg hogy akkor vegyek on ear fülest, megvettem és azóta minden in ear füles(bár igaz nagyon nincs a közelemben ember akinek minőségie lenne) szar az enyémhez képest.

    Olyan 10.000 kategóriában tudtok olyan in-ear fülest ami odab.sz (mélyileg is)? THX

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák