Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz ponti_ak #12045 üzenetére

    Kár, jó lenne biztosat tudni. Esetleg ha valakinek ilyen lejátszója van RockBox szoftal az kipróbálhatná az ape lejátszást. Bár gyanítom akkor nem tudja. Pozitívum egyébként, hogy RockBoxal játssza az ac3-at is elvileg, erre gondolni sem mertem volna, hogy van ilyen lejátszó, igaz egy kezemen meg tudnám számolni hány albumom van ac3-ba.
    Ami viszont ellene szól az a spéci adatkábel. Nem vagyok túl jó véleménnyel a gyártóspecifikus csatlakozóknak, jobban szeretem az általánosan elterjedteket (miniUSB). A telóknál már kezdenek rájönni erre (lásd. jövő évtől a töltők is egységesen mikroUSB-sek lesznek).
    Leginkább az i9 és a Fuze között vacillálok Az i9 mindenben rendben lenne (ape lejátszás, miniUSB csati), de méretre jóval nagyobb, illetve a strapabíróságáról keveset tudok (gondolok itt a korábban említett kijelzősérülésre is). A Fuze olcsóbb, kisebb, asszem könnyebb is (úgy emlékszem mintha kb. fele lenne a tömege, bár ennek nincs akkora jelentősége), viszont ha nem lehet rábírni az ape lejátszásra, akkor kb. felejtős.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák