Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Alex91 #12081 üzenetére

    A külső zaj alapból nem mindegy, milyen fülhallgató mellett van: neked elég sok be fog szűrődni, mivel nem in-ear fülesed van. A CX400 azért szerintem a 90%-át kizárja. De a Flac lényege a részletességben rejlik, ezeket meg vagy zajmentes környezetben lehet igazán hallani, vagy nagy hangerőn. Ez utóbbit kerülöm, mert szeretném kímélni a fülem. Szóval mivel nem zár tökéletesen a füles (elég kevés füles zár tökéletesen), ezért szerintem útra felesleges a flac. SZERINTEM. Otthonra viszont a legjobb. De ami alapból szar (ezek az ipodok), az mindennel szarabbul fog szólni, főleg azzal a csodás 500 Ft-os gyári fülessel (tudom nem ennyibe kerül, de a táv nélkül kb. ennyit ér).

    A sznobizmus elsősorban a külsőségről szól, nem a pénzről. Szimplán azért veszel egy szart drágábban, mert apple, meg mert designos (ez utóbbi szubjektív, nekem se nem tetszik, se nem utálom a külsejét). Ott van a Sansa Clip, ami olcsóbb és sokkal jobb. Csak ugye azon nincs alma logo. De van még ezer másik lejátszó, akár kijelző nélkül is, ami jobb, mint ez a gányolás. Mert ha nem tudom lecserélni az alapból szar távirányítót, az gányolás.

    Dehogy veszel te Sony-t :D Maradsz szépen az ipodnál, mert eltölt elégedettséggel :)

    #12082: igen, saját kábele van, speciális csatlakozóval. Ha eltörik, cserélni kell, szerintem lehet venni utólag is, nem hiszem, hogy nagy tétel lenne. Azon keresztül tölti is, de mivel a másik vége usb, így lehet használni usb fali töltővel is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák