Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz dudika10 #12125 üzenetére

    Én eddig MM-ben két Sennheiser fülest vettem, mindkettő hátulján ott volt a hivatalos magyar forgalmazó (basys) címkéje.

    Ha valami fele annyiba, vagy még kevesebbe kerül, mint egy boltban, marha feltűnő. Nyilván nem a hazai forgalmazótól veszi, hanem leginkább az ebayről, mivel az mindenkinek könnyen hozzáférhető. Hasznot ő is tesz rá, ez nem lesz sokkal kevesebb, mint a kisker haszon, ha egyáltalán kevesebb. Viszont ennyivel akkor sem lehetne olcsóbb, ha minden körülmény ideálisan teljesül (22000 helyett csak 7000 Ft, ez kevesebb mint a harmada). Egészen egyszerűen arról van szó, hogy tökéletes szintre fejlődött a hamisítvány. Korábban egy részük felismerhető volt külső jegyek alapján, ezek már nem. Pont ez van a parfümöknél is, lehetetlen megmondani külsőre, hogy eredeti-e. És kevesebb, mint a felébe kerül. Nem varázslat, csak szimpla hamisítvány.

    #12127: minden halláskárosodást okoz, ha tartósan fennáll nagy hangerővel, legyen az egy motor, egy kék bálna az óceánban vagy egy akármilyen mp3 lejátszó. Ebben nincs semmi új. Elvileg ezért is jobbak az in-ear fülesek, mert a kizárt zaj miatt jóval kisebb hangerő is elegendő velük, de még ott is figyelni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák