Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz dudika10 #12132 üzenetére

    Nem ugyanaz a kettő, nem azt mondtam, hogy xy hamisat árul, hanem hogy aki itt árul harmadáron, az jó eséllyel hamisat árul, akár tudta nélkül is. Továbbra sem gondolom, hogy ez üzletrontás, az eladónak kell bizonyítani az eredetiséget, és nem fényképekkel, mert külsőre már tudnak tökéletes utánzatot alkotni.

    Te mondtad, hogy a gyártótól veszik. Ha van egy plusz állomás, már nem a gyártótól veszik. Egyébként azt a 3. személyt forgalmazónak hívják, magánszemély nem tud gyártótól vásárolni. A forgalmazó meg nem ad el közvetlenül magánszemélyeknek 5-10 darabokat, legalábbis nagyker szinten biztosan nem (pl. Basys a hazai forgalmazó, de kisker áron veszed meg a Basys boltjában). Attól, hogy nagyon hasonló, még lehetnek különbségek. (A parfümök illata is a megtévesztésig hasonló, csak ott pl. a tartóssággal vannak problémák.) Itt is lehetnek minőségi eltérések akár a hangzásban is, akár a fizikai tartósságban.

    Te mire alapozod azt, hogy az biztosan eredeti? Mert Te nem hallasz különbséget? Ez még semmire sem garancia. Ugyanaz a típus volt a bolti meg a bazáros is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák