Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz dudika10 #12144 üzenetére

    A HPM 70 és 75 is szarul szól, a gyári eredeti is, nem tudom volt-e gyárival összehasonlítási alapja a srácnak. Nekem 100%-os eredeti volt SE Walkman telefonhoz, és hajítottam el, mert doboz hangjuk van. Egy sima CX300 fényévekkel jobb. Nem zárható ki, hogy van olyan forgalmazó, aki olcsó kínai gagyikat árul, és így kerül hozzájuk pl. ilyen füles. A telefonkiegészítők között van jó pár natív kínai termék. De a Sennheiser hazai forgalmazója a Basys, és ha megnézed a dobozokat, ott van a Basys matrica mindegyiken. Kizártnak tartom, hogy a hivatalos hazai beszállító hamisat áruljon.

    Amúgy: "A pasas szeme nem rebbent!!!!! Meg sem próbált meggyőzni, hogy az ő beszállítójuk garantáltan eredeti termékeket hoz, vagy ilyesmi, semmi elenvetése nem volt! Ennyit szólt: "Aha..." És mint a gép nyomta rá a blokkra a pecsétet, a papírokra az aláírást, és a kézzel írta a szöveget, hogy "Pénzt vissza!!!". Mondta, hogy ezzel menjek a pénztárhoz, és visszakapom a 8ezer forintomat. így is lett..."

    Ezen miért kell csodálkozni? Megint egy problémázó ügyfél, le se szarja, minek győzködje. Eljárás szerint visszakapja a pénzt és kész. Egy bazárosnál meg nagy szerencse kell, hogy bontott termékre visszaadja a pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák