Új hozzászólás Aktív témák

  • boxeralso

    csendes tag

    válasz zolkovi #14045 üzenetére

    szerintem mp3 lejátszóban nyugodtan gondolkodj használtban.
    ha fontos a kimeneti teljesítmény akkor tényleg nem ajánlom a sandisk sana Fuze -t vagy clippet. mert ugyan steril meg szép a hangzásuk de nem túl dinamikus, az eq-ja meg kezelhetetlen. szóval egy kicsit gyengébb vagy nagyobb fülessel már egyáltalán nem lesze megelégedve vele.

    én a helyedben egy használt ipod classic -ot vennék. üzemidejük is 36 óra já meghát 80 gigáat már megkapsz 25-30 rudi között és a hangjuk is igencsak minőségi, nem a megszokott apple szint. ha a mérete túl nagy akkor meg egy D2 -es iAudiot. a sony-tól óvakod. utána olvastam és pl az az 50 óra feltehetően azért annyi mert nagyon korlátozzák a hangerőt és az megint para lesz a nagyfüles szempontjából. ha veszel sony-t akkor az A-szériásokat keresd. azok nem korlátoltak, beépített erősítőjük van, az mp3 piacon a csúcs hangzást hozzák viszont kegyetlen drágák. esetleg jó járhatsz ha kifogsz egy meizu -t használtan, viszont azoknak az üzemidejükkel nem leszel kibékülve.

    de gondolom ha ilyen erdőségbe vagy vagy valami helyen... hol vezetsz túrát vagy iez? én is akarok menni! akkor ott nem lesz rádió, és akkor nem csak az aksi idő válik szűk keresztmetszetté. sztem kell neked az extra hely úgyhogy tényleg iPod classicot javaslok használtan kapsz hozzá új aksit 3ezer forintért itt a ph-n plusz azt a töltőt amit Xaels javasolt hozzá, meg ha erdőben kúszol mászol a classikhoz nagyon jó védőtokok is vannak. ...és ugye a hangzás. :))
    30-40 rudiból összesen simán kijössz

    [ Szerkesztve ]

    SONY STR-DA1200ES; Bartfay Audio TQWT3; Sennheiser HD 555

Új hozzászólás Aktív témák