Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz SunSoul #15715 üzenetére

    De, de! Természetesen megnéztem akkor is, és köszönöm az ajánlást! :R (Azért is írtam fentebb, hogy köszönöm mindenkinek a javaslatot, hozzászólást.)

    Alapvetően szimpatikus is (bár dizájnra nem feltétlenül az én stílusom... még a fekete is túl "diszkós", én pedig egy hard rock/metal muzsikus volnék, vagy mimanó... ;) )...

    De azt vártam, hogy valaki mond majd bővebben pár szót általában véve a SONY lejátszókról, s akár a konkrét típusról is.

    Tényleg minden tanácsot, észrevételt köszönettel fogadok, s megszívlelek.

    Annyira nem sürgős a döntés... ha már ilyen sok évet kibírtam MP3 lejátszó nélkül, akkor tényleg szeretném a lehető legjobban elkölteni az erre szánt pénzt.

    Szóval tényleg bátran írjatok minden véleményt, tesztet, személyes tapasztalatot, mert az mind segít nekem a vásárlási döntésben. :K

    A "Sony Center" az Budapesten van? Az annyiban problémás kicsit, hogy alapvetően nem sűrűn járok a fővárosban. Csak ezért pedig nem szándékozom 4.000-5.000 forint utazási költségen felutazni.

    Nálunk, Szvfáron pedig nem sűrűn vannak sajnos ilyen bemutatótermek! :(

    (Esetleg a Media Martk-ban lehet közelebbről megnézni az ilyen elektronikai berendezéseket, de bevallom, ott nem néztem meg, hogy milyen a kínálat. Holnap benézek oda is.)

    Üdv: Piftuka

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák