Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    sziasztok!

    még régebben vettem egy Meizu M6-ot, amit imádok, bár telefon mellett egyre kevesebbet használtam már, viszont sokkal szebb hangja van, mint akármelyik telefonnak eddig, csak már kicsit gyengélkedik (akksi keveset bír, az érintőgombok nehezen reagálnak). gondolkozom, hogy esetleg keresek neki egy utódot.
    létezik még manapság olyan lejátszó, ami értelmes módon lehetőleg nagy tárhelyet foglal magában? mondjuk olyasmire gondolok, ami ilyen 80-100-160GB-os méretben is kapható, de nem ilyen táblagép méretű nagy kijelzős, hanem kompakt kialakítású. csak zenére kellene, viszont akkor már megpróbálnám az egész gyűjteményem rátenni.
    ha ez nem megy, akkor a másik, amin gondolkodtam, hogy esetleg valami nagyobb tárhellyel rendelkező (mondjuk 32GB-os?) és bővíthető lejátszót lenne érdemes, így mondjuk el lehet érni olyan 64GB környékkére, ami már nem rossz, bár gondolom ez nem/sem lenne pénztárcakímélő.

    amit szeretnék, hogy lehetőleg microUSB legyen a csatlakozó, hogy tudjak egy kábelt használni a telefonnal, hogy legyenek rajta fizikai hangvezrlő gombok, viszonlag kompakt méretű legyen és bírja sokáig az akksi. és persze legyen jó hangja, mert az egésznek ez a lényege :B

    létezik ilyen lejátszó, vagy ez már súl sok kritérium?

Új hozzászólás Aktív témák