Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    Tavaly októberben vettem egy Meizu E3-at és nagyon szeretem (főleg amióta megvan hozzá a C300-as füles). Viszont ezalatt rájöttem, hogy az 1 giga nagyon kevés, folyamatosan jönnek az új zenék, és mindig fáj a szívem, hogy mit is kellene letörölnöm róla. Kicsit körbenéztem, és az *nf*patikánál láttam 8 gigás M6-ot 50-ért és 4 gigás U3-at 47-ért. Vinyósat nem szeretnék venni, nagyon megdobja a méretet, és az E3-ban pont azt szeretem, hogy szépen meglapul a zsebemben. Szóval most kicsit hezitálok... Bármit is vennék, továbbra is a C300-zal használnám, szóval a füles nem szempont, ahogy a nagy színes kijelző se igazán. Viszont a flash memó, a rádió, a jó hangminőség és a drag&drop számfelpakolás már inkább számít.

    Szóval a kérdés, hogy szerintetek a kettő közül melyik legyen, vagy esetleg tudtok-e olyat, ami szintén szóba jöhetne? Amúgy pont 1 hónap múlva megyek ki nyaralni Kanadába, lehet h ott olcsóbban be tudnék vásárolni, de ennek még nem néztem utána.

    Előre is köszi a válaszokat.

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák