Új hozzászólás Aktív témák

  • sube

    aktív tag

    Hello
    Kicsi köze van csak a témához a kérdésemnek, de valamennyi van és jobbhíjján gondoltam itt zavarok vele.
    Mivel a jelenlegi lejátszóm Nano koppintás (AVS) elég ramaty mindentéren (bár a hangjával semmi bajom nincsen, de lehet azért, mert nem sűrűn hallgatok iRivert/iAudiot/Meizut...), nomeg újabban azt játsza, hogy magától újraindulgat énmeg emiatt egyszer dühömbe letépte az lcd hátulján valami ezüst lapot... Azóta olyan a kijelző mintha pár centi mélyre néznél le a 7mm en :)) Szöveg 3D -be mozog a háttér felett
    Szóval az elöbbi okok miatt valószínű beruháznék egy Meizu M6 ra igen, elolvastam a hsz-eket a topicban, közutálatot élvez... de mint anno írták ha vmibe 'beleszeretünk' akkor ennyit az ész érvekről :) Nameg azért télleg nem rossz :))
    Akkor mostmár felteszem a kérdésemet is :B

    Megláttam, hogy vannak ien mini hangfalak ezekhez a cumókhoz, (mármint kicsi playerek) amik pár darab AAA elemmel üzemelnek. Inkább csak vicc szintjén használnám, mint aktívan rendesen de 2-2,5k t megér, hogy néha beindítsam (ha jobban szól, mint a meizu sajátja, ami azért elég valószínű ;) ) Két lehetséges jelölt:
    - AVS kihajtós hangszóró: [link], [link] illetve
    - Hama mini hangszóró [link]

    Talán mintha a Hama kicsit (kicsit) jobb volna, legalábbis névre (bár egyikse ódehatalmasan nagy márka), meg úgy átlagban is. Adatai alapján azért elég vicces, hogy elv 8W... még az AVS 2x1W :)
    Szóval meik lenne a legmegfelelőbb megoldás? :)

    Ha ezt is olvasod, cseppents a szemedbe valami folyadékot mert már sivatagosodik a hosszú szövegem miatt ;)

    üdv,
    sub

Új hozzászólás Aktív témák