Új hozzászólás Aktív témák

  • need

    addikt

    válasz Magnat #2466 üzenetére

    Elöször kezdeném veled..:)
    köszönöm a tippet:)

    Megmondom öszintén beüröl-betüre végig olvastam tegnap a lejátszó linkje alatt a véleményt el is szomoritott sőt el is risztott ez 1ik tag véleménye:(
    kérés hogy te majd menniyre értesz vele 1üt..majd....a késöbikben!

    kiolloztam neked...

    ''tapasztalat (2007. június 6.)

    írta: Attila
    Na majd én megmondom.
    Megvettem ezt a kütyüt.
    Színe és mérete jó. Meglepődtem h a képekről gondolva milyen picike. A színe egyáltalán nem zavaró. Sötét ciklámen. Abszolút nem rózsaszín.
    Szerintem ez nem ront rajta. Namost az h fém borítás..parasztvakítás. Semmi jelentősége nincs. Strapabírást nem növeli..csak van.
    Egy dologra jó..h le fog kopni róla a festés és baromi ronda lesz.
    Elem tartója fém és műanyag..igen gyengécske..nagyon vigyázni kell majd rá. az USB ''ajtaja'' szánalmasan gyenge gagyi műanyag..tuti h le fog törni a leg óvatosabb bánásmód mellett is.
    Gombok picik, de jól kezelhetők. A beépítet pöcök el fog romlani, le fog kopni, beakadhat..nagyon rossz találmány szerintem.
    Még 4 pici gomb kellett volna és a pöcök törlendő..elfért volna :( kár érte.
    Fejhallgató dugója éppen odafér az akasztókától..más fejhallgató lehet nem is megy bele rendesen mert nem fér oda a csatija. Nekem a nagy Pioneer éppen odafért, L csatis. Amúgy 3.5mm-es.
    Egy nagyon nagyon rossz pont. Első bekapcsoláskor azt vettem észre h sipol nyekereg a fülecs. Pontosan a kijelző (ami kifogástalan elemzabáló) változásaira szépen sípolgat. Ahogy szkrollozza a szöveget úgy nyekereg vele.
    Ekkora sz*rt. Aszittem földhöz vágom. Ennyi pénzért ilyen felháborító hibát. Akkor is halható mikor megy a zene. Csak akkor hagyja abba ha képernyőkímélőre lép. (tehát a kijelző ''zavarja'')
    Szánalmas.. MPIO és a leg gagyibb hibával kezd..súg mint a gőzmozdony..az 5 éves Sony walkman-em csendesebb..
    Most ez vagy egyedi hiba vagy ez ilyen sz*r. De nem is idegesítem magam...mit vártam ennyi pénzért..megvehettem volna a tecsóba a Tehnika 256 megásat 3500 ért és boldog vagyok..pfff
    Menüje tűrhető, de a könyvtár kezelése borzalmas, nehézkes, kényelmetlen.
    A rádió szintén gyenge. Csak a legerősebb helyi adókat fogja recsegve. Pedig nekem a Sláger Bumeráng miatt kellett volna..pont akkor vonatozok..igaza volt annak aki azt mondta h a rádió felesleges..nekem kellett..csak nem tudom használni.
    Diktafon része tipikus, szánalmas, használhatatlan. Ha üvöltez bele akkor vesz is valamit. Gőzmozdonynak ez is jó. Fősuliba előadáshoz..pfff. Bár ezeket még nem próbáltam konkrétan.
    Fülecse tűrhető..nagyfülűek előnyben. Tartozékok alap, semmi extra.
    ja és zabálja az elemet.

    Hát hirtelen ennyi gyalázás elég..remélem másnak jobb a tapasztalata..

    Attila''

    D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák